Kendi elimden

Yazan: Unknown - 13 Temmuz 2013 Cumartesi | 23:52

 Balık avı merakı olanlar bilirler balık yakalamanın verdiği zevki hiç bir şeyden alamazlar.O balığın oltaya takılıp asılması inanılmaz heyecan verir insana.En büyük eğlencesi ise tuttuğun balıklardan dışarıda yakılmış ateşte onları pişirmektir.








Sizler kendi ellerimizle yakaladıgımız sazan balıgını odun ateşinde pişirilişini  anlatacagım.temizlediğimiz  balıkları kızartmadan önce biraz acılık versin isterseniz önce biberleri kızartın balığı arkasından pişirince acılık verecektir.Sonrada balıkları kızartın dışarda bunu yemesine doyulmayacaktır birde arkasında odun ateşinde çay olursa deyme keyfinize artık.
AFİYET OLSUN....



0 yorum:

Yorum Gönder