Alabalık

Yazan: Unknown - 21 Eylül 2013 Cumartesi | 21:48







Salihli'den, sırasıyla Taytan-Dombaylı-Adala-Adala'dan sonra Demirci yolu boyunca devam ettiğinizdeormanların arasında Demirköprü Barajından önce Gediz nehrine  karşınıza çıkacaktır.                       İşte bu doğal alabalıkları orda avlayabilirsiniz,doğal alabalık içi turuncu renkli olur ve dogal ortamda yetişdiği için oldukça sağlıklı tadınada doyum olmaz.






VEDE....
Yakaladığımız alabalıkları sonucunda da nefis bir kızarma yaparız.    ben tereyağında kızartıyorum sizlere de tavsiye ederim.Yanına hazırlayacağınız bu sos ise ayrı bir lezzet katacak.                           SOS İÇİN:kuru soğan yeşil biber kırmızı biber domates sarmısak tuz karabiber.Halka dogradıgımız malzemeleri yağda hafif öldürüyoruz pişen balığımızın yanında servis ediyoruz deneyin.

0 yorum:

Yorum Gönder