Etli pilav

Yazan: Unknown - 12 Ekim 2013 Cumartesi | 20:36




ETLİ PİLAV:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Malzeme:                                                                                                                                                   500g. koyun eti                                                                                                                                            pilavlık baldo pirinç                                                                                                                                      Yapılışı:                                                                                                                                                        etlerimizi tencerede haşlıyoruz.Haşlanan etlerimizin suyunu ve etleriyle beraber pilav yapıyoruz.Ben sadece suyunu değil haşladıgım etleride beraberinde koyuyorum,böylece etlerin lezzeti pilavınıza daha güzel lezzet veriyor.Eğer kemikli et kullanırsak dahada güzel olur kemiklerin lezzeti ayrı bir lezzet katar pilavınıza. Denememiş olanlar varsa denesinler kemiklerin kendi yağı ve ilklerindeki lezzet ayrı bir tat verecektir pilavınıza şimdiden afiyet olsun. Tabiki yanında salata ve ayran olmadan olmaz..

0 yorum:

Yorum Gönder